Retourbeleid

OPMERKING: Voor alle retourzendingen zonder retourformulier geldt automatisch een opslagtoeslag van 20%
.

Om een retourformulier aan te maken, klikt u hier: Aanmaken

Beschadigde artikelen: U dient Cart-Parts binnen veertien (14) werkdagen op de hoogte te brengen van ontvangst van beschadigde artikelen door een retourformulier in te vullen. 

Verkeerd ontvangen artikelen: U dient Cart-Parts binnen veertien (14) werkdagen op de hoogte te brengen van verkeerd ontvangen artikelen door een retourformulier in te vullen. De artikelen mogen niet zijn geïnstalleerd en moeten in nieuwstaat worden teruggezonden. 

Andere retourzendingen: U dient nieuwe, onbeschadigde goederen binnen veertien (14) dagen na ontvangst terug te sturen door middel van een retourformulier. De artikelen mogen niet zijn geïnstalleerd en moeten in nieuwstaat worden teruggezonden. Verzoeken tot retourzending die meer dan 30 dagen na ontvangst worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. 

De volgende artikelen kunnen niet worden teruggezonden, behalve wanneer u de verkeerde artikelen hebt ontvangen of wanneer de artikelen bij ontvangst beschadigd blijken te zijn: elektrische artikelen, hardware, producthandleidingen, banden en wielen, lakstiften en producten voor reiniging en onderhoud. 

De kosten van de retourzending en een opslagtoeslag van 20% komen voor uw rekening wanneer u artikelen terugzendt in gevallen waarbij er geen sprake van is dat: (1) cart-parts u de verkeerde artikelen heeft toegestuurd, (2) de artikelen na ontvangst beschadigd blijken of (3) de artikelen onder de garantie vallen. 

Voor alle retourzendingen is een retournummer (RMA) vereist. Dit wordt u per e-mail toegezonden nadat Cart-Parts uw volledig ingevulde retourformulier heeft ontvangen. Verzoeken tot retourzending zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen. 

Vul het formulier volledig in zodat we uw retourzending oordeelkundig kunnen behandelen. U ontvangt de aankoopprijs minus de verzendkosten via de betaalmethode die u voor de oorspronkelijke aankoop hebt gebruikt wanneer de retourzending niet het gevolg is van een verzendfout of van beschadiging van de ontvangen goederen. Houd er alstublieft rekening mee dat het tot veertien (14) werkdagen na de datum van indiening kan duren voordat uw verzoek is verwerkt.